Selskap

Det er alltid noe å feire, og vi har egnede lokaler for de fleste anledninger. Når du kommer inn døren på Klækken Hotell vil du merke vår gjestfrihet. Det er en av grunnene til at vi har gjester som kommer igjen og igjen.

Er det noe som skal feires eller skal familien samles for en hyggelig stund? Vi har store romslige familieværelser, muligheter for egne lokaler og menyer tilpasset både liten og stor. Vi tilbyr stemningsmenyer for sesongen i eget festdekket lokale.

Bibliotek festoppdekket

Send forespørsel

Klækkens populære familielunsj kan nytes de fleste lørdager og søndager, og står dekket fra kl 1200 til 1400 på lørdager og fra kl 1300 til 1500 på søndager. Pris kr 395,- per person, barn 0-5 år fritt, barn 6-12 år kr 250,- Er det markering av en fødselsdag, jubileum eller annen markering, og det ønskes eget lokale og festbordoppdekk er prisen kr 445,- per person. Det er selvfølgelig anledning til å benytte svømmebassenget før eller etter bespisningen. her vil små og store kose seg!

Lunsjbordet og storespisesal

 

Send forespørsel

Hos oss har du flere muligheter. Vi har egne dåpsmenyer for de som ønsker middag. Mange ønsker også lunsjbord hvor dere forsyner dere av felles lunsjbord med de andre gjestene, men har eget lokale til bespisningen. Vi tilpasser lys og blomster etter barnets kjønn. På Klækken har vi lang tradisjon med å skape det lille ekstra for å markere en minneverdig dag.

Lunsjbord

Send forespørsel

Overlat rammen til konfirmasjonen til oss. Vi har erfaringen som trengs for å skape en minnerik dag for konfirmanten og gjestene. Kom til ferdig festpyntet bord, enten du ønsker å samles rundt vår store lunsjbuffet eller om du velger en av våre fristende konfirmasjonsmenyer.

Kjøkkensjefen

Send forespørsel

En dag hvor alle blikk er rettet mot dere… En av de største og lykkeligste dagene i deres liv. Alt skal være perfekt og minnene skal følge dere gjennom resten av livet. Da er det godt å ha en stødig samarbeidspartner med lang tradisjon for å skape det «lille ekstra» å støtte seg på. La ærverdige Klækken Hotell være rammen rundt deres store dag. Våre lekre lokaler og salonger innbyr til en intim og minnerik dag. Vi har også egne bryllupsværelser, romantisk innredet med himmelseng. Vi serverer gjerne bryllupsfrokost på værelset. Flere av våre brudepar velger å ha vielse i haven – på Klækken er alt mulig!

  

Send forespørsel

Rødhuset er et tilbud til våre gjester som ønsker seg en helt spesiell ramme rundt sitt arrangement. Det ligger litt for seg selv nederst i Klækkens hotellpark og har en fargerik fortid: Rødhuset har tidligere vært hønsehus, grisehus og sauefjøs. På starten av 90-tallet ble det bygget om for å romme et separat samlingslokale. Bygningen har bokstavlig talt mye historie i veggene; De laftede veggene består av gammelt tømmer fra en låve på Gjermundbo gård i Haug. Summen av dette er en annerledes og koselig stue med intim atmosfære, som passer perfekt for møter, kurs, selskap og festlige lag. Vi har mulighet for å kunne servere inntil 28 personer i lokalet og har egne menyer for Rødhuset.

Send forespørsel

En minnestund eller minnesamvær er der familie og venner samles over et måltid, og minnes den avdøde etter seremonien. Mange opplever denne samlingen som en fin avslutning på en tung dag.Vi dekker hyggelig bord i våre salonger med blomster og lys, slik at minnestunden skal bli en verdig avslutning. På Klækken vet vi hvor viktig det er med en verdig ramme for en slik sammenkomst.

Minnestund selskap

 Send forespørsel