Menyer

Klækken har i generasjoner vært vertskap for feiring av begivenheter som fødselsdager, familiesamlinger, barnedåp, konfirmasjon og bryllup. De særnorske tradisjonelle matopplevelsene står høyt i fokus, i takt med en blanding av nye trender og råvarer.

FESTMENY I EGET LOKALE

Den kulinariske matopplevelsen blir drevet av en enorm lidenskap og respekt for faget. Vellykket matlaging krever førsteklasses råvarer, og derfor håndplukker vi pålitelige leverandører. Matrettene tilberedes fra bunnen av, de skal smake utmerket, se innbydende ut og nytes med spennende og godt vinfølge. Våre stemningsmenyer er oppkalt etter kjente personer i Klækkens nærmiljø.

Når dere velger fra vår stemningsmeny vil dere få eget festlokale til bespisningen, og det er inkluderer festbordoppdekking med friske blomster, stoffduker, stoffservietter, dekketallerkener og levende lys.

Kjøkkensjefen

 

Send forespørsel

Bankett

Våre store saler skaper også en perfekt ramme for bankettmiddager. På runde bord kan vi bespise opptil 450 personer, og med flotte oppdekkede bord gir det en lun og innbydende stemning.  Her der det også mulighet for egen underholdning, dans og egen bar. Vi har egne menyer som vi serverer til bankett, prisen som er oppgitt i menyen kommer i tillegg til helpensjons prisen for de som bor. For de som ikke bor har vi egne priser. Ta kontakt så sender vi de.

 

 

 

 

 

Send forespørsel

 

FAMILIELUNSJ

Klækkens populære familielunsj kan nytes de fleste lørdager og søndager, og står dekket fra kl 1200 til 1400 på lørdager og fra kl 1300 til 1500 på søndager. Pris kr 395,- per person, barn 0-5 år fritt, barn 6-12 år kr 250,-. Er det markering av en fødselsdag, jubileum eller annen markering, og det ønskes eget lokale og festbordoppdekk er prisen kr 445,- per person.

Det er selvfølgelig anledning til å benytte svømmebassenget før eller etter bespisningen.

Velkommen, her vil små og store kose seg!

Restaurant lunsj

Send forespørsel

FAMILIEJULEBORD 2018

Snøen daler, og fornøyde barn høres fra bassenget i det de svømmer ut i vinterluften. Frostrøyken lager en magisk stemning, en spennende og hyggelig førjulstid både for liten og stor.  På Klækken Hotell har vi eget aktivitetsrom for barna og selvfølgelig kommer nissen med overraskelser.  Ta med badetøy og svøm ut i vintereventyret!

Vår familiejulebords lunsj med alle julens spesialiteter står dekket hver søndag mellom 25. november til og med 16. desember fra kl. 1300.

Pris kr 495,- per person, barn 0-5 år fritt, barn 6-12 år kr 250,-.

Vi har også julelunsj hver ukedag og lørdager.

Julebord

Send forespørsel

JULEBORD PÅ KLÆKKEN HOTELL I 2018

Snøen daler, så hvit og vakker. Mørket sniker seg tidligere og tidligere frem. Ønsker du julebord i vakre omgivelser er Klækken stedet kun 1 time fra Oslo og Gardermoen. Vi starter årets julebord fredag 23. november og det serveres hver torsdag, fredag og lørdag. 

På Klækken Hotell er stearinlysene tent og det lyser fra lyktene, peisene varmer og knitrer i all sin prakt. I det fjerne hører man dombjeller og hover som med raske skritt nærmer seg hotellet. Stemningen er til å ta og føle på, dørene åpnes. Det er jul!

Julebord: pris kr 635,- per person som inkluderer Klækkens innholdsrike tradisjonelle julebordsbuffet med varme og kalde retter, alle julens spesialiteter, oster og et lekkert dessertbord.

Julebord med overnatting: inkluderer vårt anerkjente julebord med både varme og kalde retter, samt dessertbord med mange søte fristelser og kaffe/te. Stor og næringsrik frokost. Fri tilgang til vår badepaviljong og gratis parkering. Per person i dobbeltrom kr 1495,- og per person i enkeltrom kr 1695,-

 

Hvorfor velge Klækken Hotell til årets julebord?

 Juletre Juletre Jul resepsjon Juledekket bord

DSC_0051 DSC_0063 DSC_0032 (2) DSC_0031 (2)

DSC_0063 Basseng vinter (Medium) DSC_0239 DSC_0072

DSC_0007 DSC_0013 Julebord Dobbeltrom Klækken

  Klekken01 Klekken 20140623; interiør Klækken hotell DSC_4477    julekule_klaekken

 Stor og fristende julebords buffet

Salong plasser til alle

Live musikk på kvelden

Innendørsbasseng

Utendørsbasseng som er åpent hele vinteren

Gratis parkering

156 hyggelige rom

Mulighet for eget lokale mot tillegg i prisen

Flotte skimuligheter på Ringkollen kun 10 minutter fra hotellet

Stor park med mange flotte skulpturer

Egen aktivitetsansvarlig som skreddersyr aktiviteter

På Klækken får du den riktige julestemningen!

Send forespørsel

 

SPESIALKOST

Noen har behov for spesial tilpasset mat, og hvor lenge vi vet om dette på forhånd legger vårt kjøkken til rette for dette. Vi får mange gode tilbakemeldinger på at dette er vi gode på. Send inn deres ønsker i forhold til dette ved å trykke på knappen under. Hver gjest på hotellet skal føle seg godt ivaretatt.

Spesialkost

Skjema for spesialkost

EGET KONDITORI

Med råvarer av første klasse lager vi den lekreste konfekt, smakfulle kaker og fristende desserter.

Vi kan tilby kaker til enhver anledning, bestill helst noen dager i forveien.

Priser fra kr 525,- per kake.

Klækken Konditori

Send forespørsel

GAVEKORT – TIL DEN SOM HAR ALT?

Hva med å gi bort en gave som er skapt for å nytes? Vi selger gavekort på opphold, bespisning eller kaker fra vårt konditori. Kontakt oss for forslag. Vi sender gjerne gavekortet til deg, mot forhåndsbetaling.

Gavekort og gaver

Bestilling