Aktiviteter

Vi er plassert midt i et eldorado av opplevelser, attraksjoner og severdigheter. Vi har egen aktivitetsleder her på hotellet som skreddersyr spennende og engasjerende aktiviteter etter deres ønsker. Ringkollen og Nordmarka er våre nærmeste naboer og Hadeland Glassverk og Kistefos-Museet ligger kun 10 minutter fra oss. Turmulighetene er mange, både sommer som vinter.

 Etter en lang dag med faglig påfyll, hva er vel bedre enn litt sosiale og morsomme aktiviteter? Vi har ett rikt utvalg av aktiviteter både innen-/ og utendørs hele året og skreddersyr gjerne etter deres ønsker og behov.

Aktivitetsbrosjyre

 

Ta gjerne direkte kontakt med vår aktivitetsleder Karina Jenshagen, 466 26 996/ aktiviteter@klaekken.no

I 1982 åpnet Klækken Hotell sitt innen- og utendørs svømmebasseng, og var da de eneste med dette spennende tilbudet. Hotellets badepaviljong er unikt også i dag, og til stor glede for mange av våre små og store gjester. Om du bor hos oss, eller benytter vår restaurant har du fri tilgang til badepaviljongen som holder åpent hele året.

Bassenget innendørs er 10-kantet og er 10 meter i diameter, herifra kan du svømme direkte til vårt utendørsbasseng, dette er 12,5×5 meter, begge har en temperatur på behagelige 26°c hele året og er 1,5 meter dypt.

Basseng vinter

 

Vi kan tilby det meste innen underholdning og har et tett samarbeid med All Entertainment som kan tilby skreddersydde underholdningspakker for dere. I vår bankettsal kan vi bespise 500 personer, rigge til scene og tilby underholdning. Filmen under viser noe av hva All Entertainment kan by på som totalleverandør av underholdning, lyd og lys. Ingen av scenene i filmen er fra vårt hotell.

https://www.youtube.com/watch?v=KsrfAUY0Ar0

Mange av våre gjester pleier å trene daglig. Det ønsker vi gjerne de skal ha muligheten til også her, vi har derfor eget treningsrom og innen- og utendørs basseng. Her finner du både tredemølle, vekttreningsutstyr, svømmebasseng, slynge, spinningssykler og annet treningsutstyr. Vi kan i tillegg tilby din bedrift eller ditt arrangement bestille en egen gruppetreningstime (spinning, sirkeltrening etc) skreddersydd kun for dere.

Spinning er et populært alternativ for egen gruppetrening. Her sykler vi sammen i gruppe til fengende musikk, og en motiverende instruktør leder gruppen gjennom timen. Den største fordelen med denne type trening er at personer med helt ulikt utgangspunkt får like mye ut av samme time. Man regulerer hele tiden motstanden på sin egen sykkel.

Felles gruppetreninger skaper samhold og en sunn sosial setting å møtes i for bedriftens ansatte/konferansens deltakere. Kontakt oss for priser og fortell oss hvilken gruppetime dere ønsker!

Vår gavebutikk Motehjørnet tilbyr et rikholdig utvalg av klær, smykker, interiør og velværeprodukter.

Velkommen innom for en hyggelig handel!


Besøk gjerne www.visithr.no for mer informasjon om opplevelser, severdigheter og aktiviteter i  Hønefoss, Ringerike, Hadeland og Hole.